Totaalconcept

Bij bouwonderneming Demeko kunt u terecht voor alles wat bij de nieuwbouw of renovatie van uw gebouw komt kijken.

EEn totaalaanbod voor uw verbouwing

Wij bieden een totaalaanbod, voor zowel binnen- als buitenafwerking. U heeft dus maar één aanspreekpunt nodig om al uw projecten (zowel grote als kleine) in goede banen te laten leiden.

Wij bouwen woningen in alle soorten en maten, van villa’s tot kleinere woningen, van klassiek tot modern. Wij werken steeds op maat van onze klanten en houden rekening met al hun wensen en behoeften.

Voor de grotere verbouwingsopdrachten werken wij vaak samen met vaste partners uit de bouwsector. Wij kunnen rekenen op een zeer ruim netwerk van onderaannemers voor de afwerking van uw gebouw. Op deze manier kunnen wij u dus voorzien van een professioneel totaalaanbod.

We zijn persoonlijk betrokken bij uw project

Ons gedreven team ondersteunt u van bij het ontwerp tot en met de oplevering.

De betrokkenheid van beide zaakvoerders is typerend voor Demeko. Zij volgen alle projecten zelf op. Bovendien kan u met vragen ook steeds bij hen terecht. Voor een persoonlijke aanpak bent u bij ons aan het juiste adres!

Kortom, u kan met een gerust hart uw volledige (ver)bouwproject aan Demeko overlaten. Onze totaalaanpak is doordacht, ons resultaat kwalitatief hoogstaand en bovenal is dit alles betaalbaar!

Bekijk zeker en vast onze referenties, die aantonen dat verschillende consumenten met succes beroep deden op de diensten van Demeko!