Info

Ontstaan

Demeko is een bouwonderneming gevestigd in de provincie Oost-Vlaanderen. We zijn ontstaan in 2012 nadat zelfstandige bouwondernemer Koen De Meyst besloot zijn onderneming te starten.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bouw- en renovatiewerken. We beschikken over de modernste infrastructuur en materialen. Ook kunnen wij rekenen op een uitstekende vakkennis van onze ervaren medewerkers. Reeds meer dan 18 jaar zijn we actief en deze expertise is dan ook een groot voordeel bij onze werken.

Demeko biedt een totaalaanbod op vlak van nieuwbouw, renovatie, binnen-en buitenafwerking. De volledige coördinatie, uitvoering én opvolging worden in eigen beheer georganiseerd.

een persoonlijke aanpak, met oog voor detail

Bovendien karakteriseren wij ons in een persoonlijke aanpak, wij weten maar al te goed wat het belang hiervan is. Wij denken dan ook proactief met u mee en werken oplossingsgericht aan een efficiënt verloop van de werken. Wij volgen met veel zin voor verantwoordelijkheid, het dossier van begin- tot eindfase op.

Bij ons kan u terecht voor de beste kwaliteit, een hoge graad van afwerking en oog voor detail! Bovendien houden we van correcte afspraken en komen we onze beloftes ook na. Dit alles bieden wij tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo realiseren wij samen uw droomproject!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie. Dat kan door het contactformulier rechts in te vullen of ons te bellen op het nummer 0472/25.79.57