Vloeren & Faience

Zoekt u een goede vloerder voor uw nieuwbouw, of is uw huidige vloer dringend aan verfraaiing toe? Dan bent u bij Demeko aan het juiste adres!

U kan bij ons terecht voor het uitbreken van oude vloeren én het leggen van nieuwe vloeren! Wij geven uw vloer de aandacht die hij verdient. Ook voor het plaatsen van faience bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken gebruik van onder andere keramiektegels, natuursteen, marmer, arduin, graniet, tegels, …

Door de jaren heen specialiseerden wij ons in het plaatsen van vloeren en faience, van alle aard en formaat. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat wij garant staan voor een correcte plaatsing en kwalitatieve afwerking. Bovendien wordt er enkel gewerkt met hoogwaardige materialen!

We nemen zowel de voorbereidende werken als de afwerking (denk maar aan plinten, venstertabletten, hoekprofielen enz.) voor onze rekening, en verzekeren u hierbij een snelle en kwalitatieve afwerking.

Wij begeleiden u graag bij het uitkiezen van de steen of tegel die perfect bij uw woning, en binnen uw budget past. Ook indien u speciale eisen hebt of iets exclusief wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Demeko is alles bespreekbaar!

REFERENTIES

Bekijk onze referenties of vul ons contactformulier in. We contacteren u spoedig en stellen een offerte op maat op. Wij verbouwen je bestaande woning graag om tot een nieuwe thuis!