Renovatie

Door de stijgende prijzen en de schaarste van bouwgronden, kent renovatie een sterke opmars. De consument wordt gedwongen inventief en duurzaam om te gaan met reeds beschikbare ruimte.

Toch is renoveren niet zo evident. Vaak rijzen er meer vragen dan bij een nieuwbouwproject.

Wij geven u graag een antwoord op al deze vragen, want goed verbouwen is een kwestie van gezond verstand, veel ervaring en een degelijke voorbereiding! Wij beschikken over de know-how én infrastructuur om voorstellen te doen voor uw renovatie. Dit alles met het nodige respect voor het bestaande pand.

Demeko is gespecialiseerd in het renoveren van woningen en gebouwen, en meer specifiek in de totaalrenovatie. Wij hebben dan ook heel wat ervaring in dit marktsegment opgedaan, door de jaren heen. Bij onze totaalrenovatie-projecten (afbraak, ruwbouw, sanitair- en elektriciteitswerken, de afwerking, …) werken we steeds samen met vaste onderaannemers die we blindelings kunnen vertrouwen, zowel op gebied van kwaliteit als stiptheid.

Wij investeren doorlopend in werfuitrusting, machines en rollend materieel, zorgen voor een grondige voorbereiding en voor een persoonlijke en intense opvolging, wat resulteert in een succesvolle afloop.

Referenties

Bekijk onze referenties of vul ons contactformulier in. We contacteren u spoedig en stellen een offerte op maat op. Wij verbouwen je bestaande woning graag om tot een nieuwe thuis!