Nieuwbouw

nieuwbouw op maat

Voor al uw nieuwbouwprojecten bent u bij Demeko aan het juiste adres! We maken vrijblijvend een voorstel, binnen het door u gestelde budget.

Ons team van gedreven vakmensen kijkt samen met u, vanuit verschillende invalshoeken, naar de diverse interpretaties van uw nieuwbouw. Wij stellen de eisen van onze klant centraal.

Wij staan u bij van aan het voorontwerp, over ruwbouw, tot een volledig kwalitatief afgewerkt geheel. Onze persoonlijke aanpak is typerend voor Demeko, beide zaakvoerders volgen zélf alle projecten nauwgezet op! Ook met vragen kan u steeds bij hen terecht.

Onze ervaring helpt u bij uw nieuwbouw

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met informatie over materiaalkeuze, technieken maar ook budgetbeheersing. Tevens onderscheiden wij ons door samen te werken met gekwalificeerde vakspecialisten, en dit van bij de fundering tot en met de eindafwerking.

Wij bouwen met traditionele, maar kwalitatieve materialen en hanteren geavanceerde technieken. Ook volgen wij de markt op de voet en kunnen op deze manier inspelen op de nieuwste trends.

Als ervaren bouwspecialist en dankzij onze professionele coördinatie en nauwlettende opvolging van alle activiteiten, helpen wij u om uw bouwproject tot een succesvol einde te brengen! En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs!

Referenties

Bekijk onze referenties of vul ons contactformulier in. We contacteren u spoedig en stellen een offerte op maat op.