Afbraakwerken

Constructies en/of gebouwen afbreken vereist kennis en ervaring. Het gaat om een belangrijke taak, die omzichtig gepland moet worden. Demeko zorgt voor een grondige voorbereiding van de afbraakwerken!

Wij bieden u de juiste expertise voor elke afbraakopdracht. Wij verzorgen afbraakwerken van alle constructies en gebouwen in beton, metselwerk, hout, metaal, … .

Wij beschikken over alle machines en materiaal, nodig om de opdracht naar behoren en op maat te volbrengen. Bovendien investeren wij doorlopend in deze machines, werfuitrusting en rollend materieel.

Ons ervaren, vakbekwaam en gemotiveerd personeel gaat steeds met uiterste nauwkeurigheid en precisie te werk! Veiligheid is voor ons een vereiste!

Alle bouw- en sloopafval, verkregen door de afbraakwerken, wordt gesorteerd zodat er strikt volgens de milieuwetgeving gerecycleerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat dit materiaal onmiddellijk afgevoerd kan worden.

Demeko verzekert u een snelle en kwalitatieve afwerking. Dit alles binnen een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Samengevat:

U kan steeds rekenen op Demeko voor nauwkeurige en snelle afbraakwerken

Dit met volledig aangepast materiaal

 Uitvoering van de afbraakwerken door gemotiveerd, ervaren en vakbekwaam personeel

Dit alles aan een correcte prijs

Vraag zeker onze referenties, die aantonen dat verschillende consumenten met succes beroep deden op de diensten van Demeko!